Notice: Undefined variable: ub in /var/www/urtalent.be/public_html/Content/INC/header.inc.php on line 335

Notice: Undefined variable: ub in /var/www/urtalent.be/public_html/Content/INC/header.inc.php on line 347
Urtalent
logo

Werkgevers

Zoekt u een werknemer?Zoekt u een stagiair?

Use our Talent to complete Your Talent!  

Waarom samen werken met UrTalent?

Persoonlijk contact
is voor ons zeer belangrijk! Samen ontleden we de noden van het bedrijf  om zo de juiste kandidaat voor te stellen. De competenties en interesses van de kandidaten worden persoonlijk met hen overlopen zodat we hen een uitdagende stageplaats kunnen bieden.

Persoonlijk contact biedt een meerwaarde zowel voor het bedrijf als voor de kandidaat.

Wat biedt UrTalent jouw bedrijf?

Campusrecruitment
Wij zoeken via campusrecruitment voor u de gepaste kandidaat die past binnen de noden van uw bedrijf. Hiervoor werken we nauw samen met Hogescholen en Universiteiten. Zo kunnen we u de beste kandidaten bezorgen.

Werkplekleren
Door middel van praktijkgerichte ervaring  zijn deze kandidaten voorbereid om als vaste kracht te werk gesteld te worden. In samenwerking met de Hogescholen zoeken we de geschikte kandidaat voor u.

Stagementortraining
Wij begeleiden u om de samenwerking tussen uw bedrijf en student te optimaliseren. Zo kan zowel u als de stagiair het meeste uit deze ervaring halen. In een training bereidt UrTalent de stagementor(en) voor op een maximale slaagkans van de stage.

Hoe gaat UrTalent te werk?


1. Grondige analyse van de aangeboden functie
Samen met u stellen we het functieprofiel op met de vereiste competenties en vaardigheden.

2. Vacature en publicatie Uw bedrijf krijgt alle aandacht! 
Via publicaties  van de vacature op onze website, kranten en tijdschiften, jobsites, social media etc.  komt uw bedrijf in de aandacht van elk talent! Wij bezorgen u extra reclame via onze advertenties!

3.Screening en interview
Een grondige screening van CV’s en kandidaten geeft ons een overzicht van alle talenten. Onze recuiters bezorgen U, aan de hand van  een grondige screening van de CV en een competentiegericht interview, een shortlist met de meest talentvolle kandidaten. Door middel van testen zoeken wij de juiste match tussen uw bedrijf en onze kandidaten!

4. Shortlist en persoonlijk interview met U!
U ontvangt een gedetailleerde shortlist van het gepaste talent als ondersteuning voor een persoonlijk gesprek tussen u en de kandidaten.

5. Referentiecheck
Bij een grondige screenen hoort natuurlijk ook een referentiecheck van onze kandidaten zodat u een duidelijk beeld krijgt van het aangeboden Talent.

6. Opvolging
Na een afgesproken periode  zorgen wij voor een opvolging met u en de kandidaat om de eerste periode onder de loep te nemen.